Kwaliteit

Om als DE GROENE AGRI de voedselveiligheid te waarboren, de risico’s uit te sluiten en kwaliteit van uw gekoelde en ingevroren producten te garanderen met geclassificeerd personeel, zijn wij gecertificeerd met onderstaande keurmerken:

SKAL

Ieder bedrijf dat biologische producten produceert, verwerkt, verpakt, importeert, verhandelt of opslaat, moet beschikken over een Skal-certificering.

GLOBAL G.A.P

DE GROENE AGRI conformeert zich aan de beoordelingscriteria van de Global GAP, waardoor er gewerkt wordt volgens een internationaal erkende norm voor agrarische teelt, opslag en verwerking. Die veilige en duurzame productie van levensmiddelen garandeert.

Erkend leerbedrijf

DE GROENE AGRI is een erkend leerbedrijf en dat is iets om trots op te zijn!
Ben jij een enthousiaste mbo- of hbo-student en wil je bij ons stagelopen, afstuderen en/of wil je werkervaring opdoen? Neem dan contact met ons op.

Buitengewone werkgever

DE GROENE AGRI is sinds 2016 een Buitengewone Werkgever in Flevoland. Wij zetten de deuren open voor wie het lastig vindt zelf een baan te vinden en investeren in de begeleiding, nemen kandidaten op en vinden het belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen.

Heeft u een vraag over een bepaalde certificering?
Neem dan gerust contact met ons op.

Voor ons internationaal UGE export kunnen we onze witlofpennen en uien bij DE GROENE AGRI opslaan. Daarnaast assisteert DE GROENE AGRI ons ook met het sorteren en verzendklaar maken.

D. Müller, UGE export - Duitsland

For our international UGE export we can store our chicory roots and onions at DE GROENE AGRI. In addition, DE GROENE AGRI also assists us with sorting and preparing for shipment.

D. Müller, UGE export - Germany

Waarmee kunnen we u helpen?

Uw product kunt u bij ons opslaan. Dit kan van –2 tot +5°Celsius.
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij hebben een ruime opslagcapaciteit voor uw producten.

Goed om te weten:

  • 20.000 kuubkisten beluchtingscapaciteit
  • 18 koel-vriescellen
  • 40.000 kuubkisten voor koelen en vriezen

Wilt u weten hoeveel producten u kunt stallen?
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

U kunt hier een offerte aanvragen om uw producten te laten opslaan, wassen, ompakken of labelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?