Opslag Witlofpennen

DE GROENE AGRI is uw partij voor de opslag van witlofpennen. Met ruim 30 jaar ervaring in het sorteren/behandelen en opslaan van witlofpennen in kuubskisten, dit alles op zeer hoog kwaliteitsniveau. Met 4 sorteerlijnen en 13 vriescellen biedt dit familiebedrijf u volop mogelijkheden om uw witlofpennen terug te koelen naar -2 graden Celsius. Opslag is 365 dagen per jaar mogelijk.

Er is vakmanschap nodig om witlofpennen na de oogst klaar te maken voor bewaring. Het sorteren en behandelen voor optimale opslag van het product vraagt om speciale machines en deskundig personeel.

De opslagcellen van DE GROENE AGRI zijn ingericht om dit kostbare gewas optimaal te bewaren. De temperatuur moet laag gehouden worden en de lucht moet de juiste luchtvochtigheid bevatten, daarnaast wordt de lucht behandeld met ozon. Kistenbewaring maakt flexibiliteit mogelijk bij aflevering.

Daarnaast is het ook mogelijk de witlof los te verladen, te laten ontdooien in een aparte cel, dompelen en te wassen waarna aansluitend uw product in big bags klaargezet kan worden.

< volgroeide witlofkrop op witlofpen

Wilt u witlof of een ander product zoals hier wordt aangegeven bij ons laten opslaan in een koelcel of een vriescel, neem dan direct contact met ons op of vraag een offerte aan! Staat uw product er niet bij? Geen nood, neem contact op!

DE GROENE AGRI is dé specialist in koel- en vriesopslag.

DE GROENE AGRI is een familiebedrijf die vakmanschap combineert met een hoge betrokkenheid voor uw product. Wij werken met een geavanceerd warehouse management systeem waardoor te allen tijde inzicht is in de voorraad.

20

koel-vriescellen

-2 tot +5 ℃

10

beluchtingscellen

Koel- en vriescellen

Een koel- of vriescel van DE GROENE AGRI staat voor de beste bewaarcondities voor uw specifieke product.

Bent u op zoek naar een partner in Nederland en wil u grote hoeveelheden soortgelijke of identieke goederen opslaan in een koelcel of vriescel? Bij DE GROENE AGRI bent u aan het juiste adres voor de nieuwste vriestechnieken.

  • Korte laad- en lostijden

  • Verschillende product bewerkingen

  • Te allen tijde inzicht in de huidige voorraad

Uitstekend bereikbaar & centraal gelegen

Voor ons internationaal UGE export kunnen we onze witlofpennen en uien bij DE GROENE AGRI opslaan. Daarnaast assisteert DE GROENE AGRI ons ook met het sorteren en verzendklaar maken.

D. Müller, UGE export - Duitsland

For our international UGE export we can store our chicory roots and onions at DE GROENE AGRI. In addition, DE GROENE AGRI also assists us with sorting and preparing for shipment.

D. Müller, UGE export - Germany

Waarmee kunnen we u helpen?

Uw product kunt u bij ons opslaan. Dit kan van –2 tot +5°Celsius.
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Wij hebben een ruime opslagcapaciteit voor uw producten.

Goed om te weten:

  • 20.000 kuubkisten beluchtingscapaciteit
  • 18 koel-vriescellen
  • 40.000 kuubkisten voor koelen en vriezen

Wilt u weten hoeveel producten u kunt stallen?
Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

U kunt hier een offerte aanvragen om uw producten te laten opslaan, wassen, ompakken of labelen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?